Hvem køber ferielejligheder i Bulgarien?

By , January 16, 2018 09:24

Hvis jeg ser tilbage på året for salg af ferielejligheder ved Svartehavet, har det som sælger, desværre ikke været alt for opløftende. Der er stadigvæk et misforhold mellem udbud og efterspørgsel. Hvis udbudsprisen ikke er konkurrence dygtig, bliver du billedlig talt ”ikke budt op til dans” (kommer der ingen visninger).

Vigende interesse fra det Russiske marked

Interessen fra det Russiske marked er i år faldet markant, som skyldes både det politiske klima, samt den økonomiske situation i landet. Vi oplever at flere af Russerne vælger at sælge deres feriebolig ved Svartehavet.

Nye spillere på banen

Til gengæld har vi oplevet en stigende interesse fra Ukraine. Flere Ukrainere er nervøse for at landet kollapser, og vælger derfor at sikre deres opsparing og fremtid, ved at købe fast ejendom i Bulgaria, især helårsboliger.

I Polen vækster økonomien og nye flyruter fra 8 lufthavne er åbnet til svartehavet. Det har øget interessen for at investere i en ferielejlighed

Rumænerne er kommet tilbage i markedet, og har især vist interesse for den nordlige del af Svartehavet, i Kavarna og Balchik området.

Endelig har vi set en stigende trend fra Bulgarer, som er bosiddende i udlandet, der vælger at investere i en feriebolig.

Robert Møller

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy