Har du forsikret ferieboligen i Bulgarien ?

By , January 22, 2015 10:53

Bulgarienview DK har indgået et samarbejde med forsikringsselskabet EUROINS. Vi kan derfor tilbyde at forsikre din bolig i Bulgarien, mod følgende begivenheder:

  • Bygningsbrand, stormskade og jordskælv.
  • Inventaret ved ovenstående begivenheder samt ved indbrud og tyveri.
  • Ansvar overfor tredjemand (f. eks brud på vandrør i din lejlighed, som har oversvømmet underboens lejlighed).

Hvad koster det at forsikre min feriebolig i Bulgarien ?

Nedenfor har vi udarbejdet en oversigt over præmien med forskellige summer for lejligheden, inventaret og skader overfor 3. mand.

Præmien ved forskellige forsikringssummer

Præmien er DKR. 735 om året ved forsikring af lejligheden for en sum på DKR. 300.000, inventaret for DKR. 37.500  samt skader overfor 3. mand for DKR. 90.000. Præmien på forsikingen, er afhængig af, på hvilken etage boligen ligger, om der er installeret røgalarm, samt hvordan komplekset er overvåget.

Vi anmelder skaden til forsikringsselskabet

Skulle uheldet være ude, anmelder vi skaden overfor forsikringsselskabet på dine vegne, ligesom vi er behjælpelig med at fremskaffe tilbud på eventuel udbedring skaderne i boligen.

Flere af vores kunder har haft brug for deres forsikring

Flere af vores kunder haft brug for deres forsikring. Bl.a. har nogle haft vandskader i lejligheden, på grund af brud på nogle vandrør hos overboen.

Modtag er uforpligende tilbud på forsikring af din feriebolig

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på forsiking, af din bolig i Bulgarien, er du velkommen til skrive til mig på følgende email: rm@bulgarienview.dk

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy