Din bolig i Bulgarien kan blive solgt solgt på tvangsauktion – uden din viden – hvis du ikke har betalt din ejendomsskat

By , March 7, 2017 06:45

Du synes nok at det er noget  underligt at jeg som ejendomsmægler i Bulgarien, interessere mig for, om du har betalt din ejendomsskat for din feriebolig ??

Det er der en god grund til, fordi jeg er blevet bekendt med at en kunde har fået solgt sin bolig i Bulgarien på tvangsauktion, uden at være blevet orienteret herom.

Har du ikke betalt din ejendomsskat i 4-5 år, kan du miste din feriebolig

Har du de seneste 4-5 år ikke har fået betalt ejendomsskatten, kan din bolig være på vej på tvangsauktion. Er dit udestående til ejendomsskatter og renovation kommet op på ca. DKR 5.000, er flere af kommunerne begyndt at sende sagerne til inkasso.

Hvis du ikke reagere på brevene fra advokaten, bliver din bolig solgt på tvangsauktion.

Hvorfor har jeg ikke modtaget noget brev fra inkasso advokaten?

Du tænker sikkert hvordan kan det lade sig gøre at en bolig bliver solgt på tvangsauktion, uden at ejeren får besked?

Problemet er at din feriebolig, hos den lokale kommune i Bulgarien, ikke er blevet registret med din post adresse i Danmark.

Din ejendomsmægler eller advokat som var behjælpelig med at køre handlen igennem i tidernes morgen, har  registreret  adressen på din feriebolig som postadresse hos kommunen.

Manageren i dit feriekompleks betaler IKKE din ejendomsskat!!

Betaling af fællesudgifter har ikke noget med betaling af din ejendomsskat at gøre (med mindre du har indgået en speciel aftale med manageren).

Fællesudgifter går til driften af komplekset, som betaling af fælles strøm, vand til swimming poolen, løn til vagter eller overvågning, med mere.

Hvis du har indgået en aftale om udleje af boligen med manageren, kan det tænkes at manageren betaler ejendomsskatten fra din lejeindtægt. Her vil jeg råde dig til at få en kvittering fra skattekontoret, så du er sikker på at skatten er blevet betalt.

Jeg har desværre flere eksempler på at manageren ikke har haft tid til at kigge forbi skattekontoret.

Undersøg om du har betalt ejendomsskat og renovation ?

Jeg tilbyder, UDEN BEREGNING,  at undesøge om du har et udestående til ejendomsskat og renovation for din bolig i Bulgarien.  Ønsker du at gøre brug at mit tilbud, er du velkommen til at klikke på følgende link:

Tak – Jeg vil gerne gøre brug af dit tilbud om at undersøge om jeg har betalt min ejendomsskat

 

Robert Møller

Bulgarienview DK

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy